ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Yukarı Nasırlı Ortaokulu

May

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Müfredat değişikliği ile ilgili bölümler öğretmenlerimiz tarafından incelendi.

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı yayınlandı.

Nis

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİMİZİN AÇILIŞININ 104 YILINI ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE KUTLADIK.

Nis

Bireysel ve çevre temizliği farkındalığını artırmak amaçlı Yukarı Nasırlı ilk ve Ortaokulu Öğretmenleri ile öğrencilerimiz "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" projesi kapsamında okul ve çevre temizliği yaptık.

Mrt

Manisa Gördes'ten gelen misafirlerimiz hafta sonu DYK ve etüt için gelen öğrencilerimizi deprem dolayısı ile moral ziyaretinde bulundular.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri Kapsamında İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışması öğretmen , öğrenci ve velilerimizin katılımı ile düzenlendi.

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir."

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinliği gerçekleştirdik. Milli şairimize ve İstiklal Marşımızın yazılmasına neden olan milletimize gurur ve şükran duyguları ile.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Selma Aras ve 5. sınıf öğrencilerimizin Oruç ve Kuran ayı olan Ramazan ayına özel çalışması.

Mrt

"Deyimler ve Atasözleri" ile ilgili Şubat ayı çalışmamızı öğretmen ve öğrencilerimizin etkinlikleri ile gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde okulumuzda tören düzenlendi. Öğrencilerimiz tarafından çeşitli yazı ve şiirler okundu. Şiir, resim ve mektup yazma konularında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı düzenlendi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerimiz tarafından Cumhuriyetin önemi, vatan sevgisi, özgürlük vb. temaları işleyen şiirler ve yazılar okundu. Ortaokul Müdürümüz Yücel GEÇECİ ile İlkokul Müdürümüz Ahmet KARAYILAN tarafından kutlama programında emeği geçen öğretmen öğrenci ve programa katılan köy muhtarı ile velilere teşekkür edildi.

Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı özverili öğretmenlerimiz ile pek değerli velilerimizin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda Okul-Aile Birliği yönetim kurulu oluşturularak, Yeni Eğitim Öğretim yılında okulumuzda eğitim-öğretimin daha verimli hale getirilmesi ve canımız çocuklarımıza daha sağlıklı bir eğitim ortamının hazırlanması için yapılması gerekenler velilere anlatılıp, velilerden çocukların tertip, düzen, temizlik ve kişisel bakımlarına dikkat etmeleri istendi. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Toplantıya değerli zamanlarını ayırıp katılım gösteren ve mazeret bildirip katılamayan kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Canımız çocuklarımızın her sabah fiziksel aktiviteler ile güne enerjik ve mutlu başlamalarını sağlamak, onları öğrenmeye hazır hale getirmek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini olumlu yönde etkilemek, sporu sevdirmek, sporun sağlığa faydalarını öğretmek amacıyla güne sporla başlıyoruz.